Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen

We helpen u met antwoord op uw vragen

Net als bij voorgaande versies van Shopware kun je bugs, errors en verbeteringen insturen via https://issues.shopware.com/ hier is de zogenaamde issue tracker te vinden. Ook kun je hier issues vinden die al gemeld zijn.

Via de link https://www.shopware.com/en/roadmap/ kun je zien wat de planning is en waar shopware op dit moment aan werkt. Je ziet hier meerdere versies waaronder de enterprise, professional als ook de community edities

Het shopware 6 “backend” heet voortaan Administration en is te bereiken via https://www.uwurl.nl/admin

Category: Shopware 6

De precieze datum van shopware 6 in nog bekend. Op dit moment 29-05-2019 is het zo dat shopware 6 downloadbare release aangekondigd is voor Juli 2019.

De shopware store, te vinden via https://store.shopware.com, is voor shopware wat de playstore voor android is of de apple store voor apple producten.

Je kunt via de shopware store meer dan 3.500 plug-ins, uitbreidingen en thema’s voor shopware kopen. Ook kun je de officiële shopware licenties hier aanschaffen.

Categories: Gebruik, Shopware

Shopware is een e-commerce platform met een groot bereik, dit betekend dat ze van de kleine ondernemer tot de grote webshop proberen te voorzien van een degelijk webshop/e-commerce platform.

Shopware richt zich voornamelijk op de de “belevings” webshop.

Meer informatie vind u op de website van shopware zelf.
Website shopware (engels)
Website shopware (duits)

U kunt via ons contact formulier een demo aanvragen zodat u zelf met shopware aan de slag kunt.

Categories: Gebruik, Shopware

Load More