Uw webshop. Uw design!

Heel belangrijk voor uw website: de "Look and feel".

Uw looks online

Ook op het gebied van vormgeving is er natuurlijk van alles mogelijk. U heeft al een huisstijl? We zorgen er voor dat deze optimaal tot uiting komt op uw webshop. Vanzelfsprekend kunt u het ontwerp van uw website ook aan ons over laten. We zorgen er in ieder geval voor dat uw website volledig responsive is, d.w.z. geschikt voor ieder apparaat (telefoons, tablets en PC’s).

Storytelling by Shopware

Niets blijft beter hangen dan een goed verhaal. Storytelling laat de klant op een persoonlijk avontuur gaan in uw online shop. Door betrokkenheid op persoonlijk niveau te stimuleren, kunnen klanten snel een persoonlijke band opbouwen met uw merk. Storytelling brengt de emotionele impact van het vinden van het perfecte item naar een online scenario, net zoals de ervaring met, en de ontdekking van producten in een fysieke winkel. Met de persoonlijke feedback van uw klanten worden producten niet alleen gepresenteerd, maar ook afgestemd op basis van hun ervaring, stemming en waarden. Met behulp van onze plugins en designs kan deze ervaring worden geoptimaliseerd.

Zelf ontwerpen of kopen

Moet ik een thema (template) laten ontwerpen of kan ik er beter één kopen ? Dat is een vraag die ons veel gesteld wordt. Wij raden normaal gesproken altijd een eigen ontwerp aan. Een veel voorkomend probleem met gekochte thema’s is dat die vaak net niet helemaal naar wens zijn. Hierdoor moeten er meestal nog aanpassingen gedaan worden waardoor het oorspronkelijke prijsverschil snel afneemt.