Plugin ontwikkeling

U heeft tussen de 3500+ plugins in de shopware store niet de juiste plugin gevonden?
Wij kunnen helpen!

Shopware Plugins

Met plugins van Shopware is een webshop snel en eenvoudig uit te breiden conform de wensen en eisen van de klant. In de Shopware store zijn talloze plugins beschikbaar. Allemaal met een eigen taak. Van de beruchte sneeuwvlokjes met kerst tot bijvoorbeeld het uitgebreide ERP systeem van Pickware.

Meer dan 3.000 uitbreidingen

Vind de uitbreiding die bij u past! Shopware is ontwikkeld als uiterst flexibel en uitbreidbaar systeem, aanpasbaar naar uw behoeften en uit te bouwen met diverse aanvullende functies. Deze mogelijkheden danken we aan het veelzijdige plugin systeem. De Shopware Community Store is de centrale marktplaats voor alle modules, interfaces en templates en beschikt over meer dan 3.000 beschikbare uitbreidingen. Deze zijn met slechts een paar muisklikken betrekkelijk eenvoudig toe te voegen aan uw shop. De Shopware Community Store biedt, samen met de officiële plugins van Shopware, alle beschikbare extensies van gecertificeerde Shopware partners en de enorme Shopware Community. Memo ict maakt graag gebruik van dit enorme aanbod.

Open Source

Maar er is meer mogelijk. Shopware is een Open Source platform waar continue ontwikkeld wordt en waar steeds nieuwe en verbeterde technieken beschikbaar zijn. Koppelingen met allerlei Sociale Media, zoals Facebook, Instagram of Twitter, maar ook Google, Bol.com, Amazon of E-Bay zijn relatief eenvoudig te realiseren. Met deze nieuwste technieken kunnen wij uw website naar uw wensen inrichten en up-to-date houden.

Unieke Plugins

Plugins worden ontwikkeld in samenwerking met onze klant en zelf geschreven, zoals bijvoorbeeld de productsynchronisatie van Seiko voor Juwelier Kremer. Hiermee worden Seiko producten, met hun specifieke eigenschappen, automatisch geladen in de webshop. Een ander voorbeeld is een plugin om een voorraadsysteem te koppelen aan een kassasysteem Jupa. Deze plugins samen zorgen voor deze klant voor een makkelijk te onderhouden webshop. Doormiddel van de Seiko pugin wordt de nieuwste collectie toegevoegd, en de Jupa koppeling houdt automatisch de voorraad up-to-date van deze producten.

Wat heeft ú nodig?

Graag bekijken we samen met u welke eisen en wensen u heeft, om uw website optimaal te laten profiteren van onze know-how en expertise. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze zelfgebouwde plugins, die voor u beschikbaar zijn.

Seiko Productsynchronisatie – Onder andere toegepast op de website Juwelier Kremer Veendam.
Jupa Koppeling Kassa/ Voorraad – Onder andere toegepast bij Juwelier Kremer Veendam.
Memo Image Carousel – Een productslider onder andere gebruikt op de homepage van Beckhuis.com.
Product Tabs – De mogelijkheid om extra eigenschappen toe te kennen aan producten. Onder andere toegepast bij Beckhuis.com.