Memo ICT Shopware specialist

Webshop ontwikkelen. E-commerce oplossingen. Op maat gemaakte koppelingen. Aanpassingen van Shopware.

Ontwikkeling

Omdat geen bedrijfsproces hetzelfde is vinden wij bij Memo ICT dat ook elke webwinkel een andere aanpak vereist. Door onze kennis en creativiteit zijn we in staat webshops te ontwikkelen die bij uw wensen passen en klanten aan zullen trekken. Op maat gemaakte koppelingen zijn hierbij van groot belang. Hoewel het erg technisch klinkt is een application programming interface een voorbeeld van zo’n tool die ervoor zorgt dat uw webshop functioneert zoals het hoort. Memo ICT kan met op maat gemaakte koppelingen ervoor zorgen dat uw webshop naadloos samenwerkt met andere applicaties. Zo wordt er altijd met actuele data gewerkt en staat uw webshop, groot of klein, als een huis.

Shopware en API

Shopware is een vernieuwend en vooruitstrevend e-commerceplatform voor webshops in alle soorten en maten. Via een API-ingang kunnen moeiteloos grote hoeveelheden informatie naar uw Shopware webshop verstuurd worden. Zo zijn de door Memo ICT ontwikkelde koppelingen ideaal om voorraadupdates uit te wisselen of orders, facturen en artikelen in te voeren. Droomt u ook van een goed werkende koppeling met uw boekhoudsoftware? Wij zorgen ervoor dat handmatige invoer voor een groot deel overbodig wordt door een koppeling met het webshopsysteem. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook kunt u zo boekhoudfouten beter voorkomen.

Aanpassingen van Shopware

Memo ICT is sinds twee jaar officieel Shopware partner. Wij hebben alle kennis in huis om u als internetondernemer het technische aspect uit handen te nemen. Een op maat ontwikkelde Shopware webshop zorgt voor conversie optimalisatie, en dat is natuurlijk geweldig nieuws. Daarnaast kunt u bij Memo ICT ook terecht voor aanpassingen van Shopware. Wij denken graag met u mee en zorgen voor innovatieve oplossingen die uw webshop zo snel en prettig mogelijk laten functioneren. Uw wensen staan centraal bij onze aanpassingen van Shopware. Zo ontstaat er een gebruiksvriendelijke en inspirerende webwinkel die zal zorgen voor tevreden klanten.